Trädgårdsrådgivning live på distans


Äntligen! Nu erbjuder jag mina populära trädgårdsrådgivningar live på distans, via WhatsApp. Det spelar alltså ingen roll var du bor, du kan få inspiration, svar på alla dina trädgårdsfrågor och bli full av trädgårdsidéer för just din egen trädgård, balkong, odlingslott eller koloni ändå. Kul, tycker jag!

Vad är det här för gren? Jag hjälper dig digitalt!    

Hur går det till?

Via WhatsApp (går också bra med Teams eller liknande) har vi ett videomöte där ni helt enkelt går omkring i trädgården och ställer frågor precis som om jag fanns på plats.

Vad kan du få hjälp med?

Trädgårdsrådgivning på distans passar exempelvis dig som blivit med trädgård och vill veta vad de befintliga växterna heter och hur de tas om hand. Jag kan berätta om beskärning, planteringstid, jord, vattning, delning, gödsling… Och mycket mer. Eller du har en trädgård sedan länge men undrar hur du kan få den mer lättskött, eller mysigare? Det löser jag!

Jag kan föreslå och inspirera till andra växtval i trädgården om du vill byta ut eller lägga till något, och ser direkt vad som hade passat hos dig. Jag svarar helt enkelt på alla dina trädgårdsfunderingar och kan också tjäna som bollplank när funderingarna blir många. Trädgård är det bästa jag vet och jag tycker så mycket om att få dela med mig.

Jag kommer också med designförslag som jag ritar live och filmar samtidigt så att du är med på mina tankegångar.

 

Vad kostar det?

1450 kr/h är priset inklusive moms. En digital trädgårdsrådgivning brukar ta mellan 1-1,5 h, men vill du bara ställa några korta frågor går det naturligtvis också bra. Minsta tid är 20 minuter, för 450 kr inkl. moms.

Ring eller mejla för att boka, vi hörs!

Vi är nyinflyttade i ett hus med en fantastisk trädgård, men vi visste varken vad som var vad, eller hur vi skulle sköta om den. Det kändes väldigt tryggt att få alla växter identifierade med skötselråd och förbättringsförslag av Anna – live på distans. /Korp Thidrandir & Ellen Athley, norr om Göteborg