After work in garden


Jag är stolt uppfinnare av en helt ny tjänst på marknaden  – trädgårdsafterwork – After work in garden – för ett roligare och mer lättillgängligt sätt att lära sig mer om sin trädgård.

After work in Garden innebär att jag kommer hem till din trädgård eller balkong och inspirerar och ger exklusiva trädgårdstips under uppfriskande och lediga former, en härlig vår,- eller sommarkväll. Vi kan också lägga upp det som en rolig workshop med plantering, trädgårdsdesign, beskärning, eller vad du och dina vänner vill. Ring för att boka och bolla idéer!

 

Hönor på ett staket

After work ute i din trädgård, med dina vänner. Helt enkelt väldigt trevligt.

 

När? Kvällstid, från april till oktober.

Var? I din trädgård eller på din balkong.

Vilka? Du och dina vänner, från fyra personer till så många din trädgård eller balkong klarar av att ta emot.

Kostnad: 395 kr/person, inkl. moms.

Hur länge? Mellan en till två timmar.

 

Vad kommer hända? 

Vi träffas förväntansfulla i er trädgård som vi har som utgångspunkt för demonstrationer och frågor.

Jag kommer med mitt bästa humör och skarpaste hjärna för att gestikulerar och vifta, rita, förklara och entusiasmera för att ge svar på alla era olika trädgårdsfrågor. Våga fråga allt (som företrädesvis rör ämnet trädgård…) och ta för all del med växter ni undrar över!

Smidigt att bjuda in grannarna så hinner vi även gå inom deras tomt och hitta idéer, idéer som alla kan utgå ifrån, rörande design, jord, beskärning… Allt!

Jag börjar prata och tipsa om trädgårdsdesign och vad som är viktigt att tänka på för att lyckas i trädgården. Det hela avslutas med att vi förhoppningsvis sått idéfrön som ger er kli i fingrarna att fixa i trädgården.

Jag står för inspirerande brandtal om trädgård, och ni för frågor och nyfikenhet!

Kontakta mig för bokning eller mer information. Hörs!