Trädgårdsrådgivning


Trädgårdsrådgivning är vår mest populära tjänst och en tjänst där Anna Visala kommer till din trädgård med nyfikna och glada ögon, fyllda av idéer.

 

Vad?

  • Vill du få fler idéer, och få tips på var du kan börja eller hur du kan göra? Till exempel: Hur kan vi göra entrén mer inbjudande, hur kan vi utforma trädäcket, Vad är det för buske, hur ska den beskäras, kan man flytta den? Vad kan vi ha här i hörnan, och hur gör vi det lättskött?
  • Trädgårdskonsultationen sker i din trädgård där vi pratar om allt du undrar över.
  • Vi hjälper dig med trädgårdsdesign, hur du kan tänka kring växtval, beskärning, växtskydd, jordförbättring, odling, artbestämning och funktion.
  • Ta chansen att ställa alla dina frågor och få en inspirerande stund och upptäck möjligheterna med din trädgård! Anna Visala är trädgårdsingenjör med över tolv år i branschen.

För vem?

  • Alla med trädgård, stor som liten, uppvuxen eller nyanlagd. Även balkong och terrassodling. Ge bort en trädgårdsrådgivning i present till någon som blivit med trädgård eller behöver vägledning.

Var?

Visala Trädgård genomför trädgårdsrådgivning i Helsingborg, Halmstad, Ängelholm Båstad (och städer i närheten)

När passar det?

  • Faktiskt hela året. Under vintern är det mer avskalat och då kan det vara lättare att få idéer som ni kan ruva på till våren, och under vår, sommar och höst kan det vara bra att prata om någon innan ni omsätter era planer. (:

Pris: 1250 kr/h. Reseersättning tillkommer om 125 eller 175 kr beroende på var du bor.

Välkommen att boka, vi ses!