Skötselplaner


Hej! Eftersom livet ibland tar oplanerade och roliga steg så kan jag för tillfället inte erbjuda denna tjänst. 

Kontakta mig gärna vid funderingar om hur jag istället kan hjälpa dig. 

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja…
Skötselplan för din trädgård, en skriven guide över vad du bör göra i trädgården under alla årstider. Att använda i flera år, så det blir lätt som en plätt att ta hand om trädgården.

Skötselplan som utformas specifikt för din trädgård. Innehåller bland annat:

  • Förklarande text över vad du ska göra i trädgården, månad för månad.
  • Hur du exakt ska gå tillväga när du utför olika moment.
  • Tydliga beskrivningar med infogade bilder från din trädgård så att du enkelt kan använda skötselplanen för de olika delarna av trädgården som ett schema över året.
  • Du missar inget viktigt och trädgården kommer på sikt se ut som du vill ha den.

 

Besäll trädgårdsdesign

Hur går det till?

Vi träffas i din trädgård under cirka en timme där vi går runt från plats till plats och pratar om de olika växterna och dina funderingar och undringar, och vad som är viktigt för just dig. Vi på Visala Trädgård ger olika tips på hur du kan gå vidare med tankar och idéer, samt att skriver ner alla växter du har i trädgården för att ha som underlag.

Exempel: I skötselplanen tar vi med allt du undrar över hur man ska göra. Det kan vara en exakt förklaring till hur och när du beskär häcken/äppleträdet/rhododendronen eller prydnadsträdet.

Planen kan även innehålla information kring hur du bäst flyttar växter, när detta bör ske eller hur du bör anlägga en rabatt precis där du planerat Vi tar även upp om vad du bör tänka på gällande gödsling av gräsmattan och var (och inte minst varför) du bör kartgallra i äppleträdet. Samt mycket mer specifikt just för din trädgård.

Pris: Ca 1000 – 5000 kronor inkl. moms, för en vanlig trädgård mellan 200 – 2000 kvm. För större trädgård eller ytor, pris mot offert.

20140607_164608