After work in garden


Anna Visala är stolt uppfinnare av en helt ny tjänst på marknaden  – trädgårdsafterwork – After work in garden – för ett roligare och mer lättillgängligt sätt att lära sig mer om sin trädgård.

After work in Garden innebär att Anna Visala kommer hem till din trädgård eller balkong och inspirerar och ger exklusiva trädgårdstips under uppfriskande och lediga former, en härlig vår,- eller sommarkväll. Vi kan också lägga upp det som en rolig workshop med plantering, trädgårdsdesign, beskärning, eller vad du och dina vänner vill. Ring för att boka och bolla idéer!

after work in garden

När? Kvällstid, från april till oktober.

Var? I din trädgård eller på din balkong.

Vilka? Du och dina vänner, från fyra personer till så många din trädgård eller balkong klarar av att ta emot.

Kostnad: 350 kr/person, inkl. moms.

Hur länge? Mellan en till två timmar.

IMG_20160621_192056

Vad kommer hända? 

Vi träffas förväntansfulla i er trädgård som vi har som utgångspunkt för demonstrationer och frågor.

Anna Visala kommer med sitt bästa humör och skarpaste hjärna att gestikulerar och vifta, rita, förklara och entusiasmera för att ge svar på alla era olika trädgårdsfrågor. Våga fråga allt (som företrädesvis rör ämnet trädgård…) och ta för all del med växter ni undrar över! Precis inhandlat växter? Jag kan visa vad man bör tänka på vid plantering och vi kan hjälpas åt att plantera och arrangera krukor eller designa rabatten. Eller varför inte träffas med sekatörerna i högsta hugg så kör vi en trevlig beskärnings-workshop?

Jag börjar prata och tipsa om trädgårdsdesign och vad som är viktigt att tänka på för att lyckas i trädgården. Det hela avslutas med att vi förhoppningsvis sått idéfrön som ger er kli i fingrarna att fixa i trädgården.

Jag står för inspirerande brandtal om trädgård, och ni för frågor och nyfikenhet!

Kontakta oss för bokning eller mer information.